top of page
5 luksussale. I alt 546 gæster. Stor lounge. VIP stole. Danmarks bedste lyd og billede

Se vores luksussale her...

Sal 1: Den Største

Sal 2: Den Store VIP

Sal 3: Striber af Velour

Sal 4: Den lille VIP

Sal 5: Guld & Velour

Loungen

Ideel location til
firmaevents 

Kun et stenkast fra København og med gratis parkering, restauranter og caféer ligger ATLAS Biograferne i Rødovre Centrum. Og den gratis parkering er vel og mærket uden indregistrering, hvilket letter det en hel del ved store konferencer. 

Alle 5 sale er bygget med henblik på konferencebrug: luksustole i stadium seating og Danmarks bedste lyd og billede. De 5 luksussale er forskellige og sammen med den store lounge og det rummelige foyerområde, kan vi tilbyde fleksible rammer for alle typer af events – store som små.

Vi lægger i dag lokaler til kick-off’s, konferencer, kurser, foredrag, produktlanceringer og generalforsamlinger. 

I har en kontaktperson igennem hele forløbet, ligesom der vil være en tekniker til stede i salen under hele eksekveringen. 

Vi udnytter vores skærme og lærredet, så I ved ankomst ikke er i tvivl om, at I er ventet. Jeres logo pryder med andre ord både foyer, indgang til sal og i salen. I sal 2 kan væggene også tages digitalt i brug.

Vores store lounge og foyerområdet kan fleksibelt indrettes, og benyttes tit og ofte til gruppearbejde eller bare hyggeområde i pauserne. 

Forplejning

Hvad I ønsker, skal I få. Om det er morgenmadsbuffet, frokost eller middag. 

linkedin-icon-1-logo-png-transparent.png
luksus sal. lækre sæder. lamper og borde. vestegnens største sal. Gratis parkering. foredrag. general forsamling. produktpræsentation.
Sal 1. Vestegnens største sal. Gratis parkering. Ekskluse events. Foredrag. Konference venue. Lej en sal. Gratis parkering. Vanløse. Vestegnen, Ballerup, Brøndby, Herlev, Rødovre, København, Frederiksberg, Glostrup, Albertslund, Hvidovre, Vesterbro.

Sal 1: Den største

Som Vestegnens største sal med plads til hele 252 gæster, og med gratis parkering uden indregistrering, er det ikke overraskende, at den hurtigt er blevet et populært konference venue.

Salen har iøvrigt også en stor scene foran lærredet.

Sal 2 Den store VIP Sal. Danmarks bedste stole. Luksusbiograf. Eksklusive konference. Event. Gratis parkering. Bedst til konferencer. Gratis parkering. Vanløse. Vestegnen, Ballerup, Brøndby, Herlev, Rødovre, København, Frederiksberg, Glostrup, Albertslund, Hvidovre, Vesterbro.

Sal 2: Den store VIP

Velkommen til Danmarks bedste stole. Danmarks bedste lyd og billede. 

En lille kommentar til stolene: De har 2-delte recliners, så I kan få benene op, uden at blive tvunget til at ligge ned. Væggene kan iøvrigt tages i brug til jeres materialer,hvis I ønsker jeres logo eller andet på dem gennem eventet. Der er plads til 73 gæster.

Sal 3 Striber af velour. Boutique cinema sal. Eksklusive events. Produktpræsentationer. Produktlancering

Sal 3: Striber af velour

Den ene af vores to Boutique Cinema sale. Her har vi haft mange kosmetikfirmaer, da salen skaber en umiddelbar hyggelig og eksklusiv sfære. Som alle andre sale er der bord ved hver plads.
Der er plads til 115 gæster.

Sal 4 Den lille VIP sal. God til fødselsdage. Private og firmaevents. Det mindre bestyrelsesmøde. Generalforsamling. Events. Danmarks bedste stole. Gratis parkering. Vanløse.Vestegnen, Ballerup, Brøndby, Herlev, Rødovre, København, Frederiksberg, Glostrup, Albertslund, Hvidovre, Vesterbro.

Sal 4: Den lille VIP

Med plads til 23 gæster er denne sal en af vores populære sale for det mindre møde væk fra kontoret, salgsmødet, produktpræsentationen.

Men også til VIP Visninger er vores lille sal populær.

Den er oplagt for den mindre virksomhed, som nu kan invitere på eksklusiv luksustur i biografen - med alt betalt. Popcorn på alle borde. I får jeres eget køleskab i indgangen til salen. 

Og når aftenen af omme sender vi en regning på

ca. 5.000 kr. Vi tager ikke betaling for at planlægge eventet for jer.

Sal 5 Guld og Velour. Boutique cinema. Danmarks bedste sal. Konference. Eksklusive events. Service. Vanløse. Vestegnen, Ballerup, Brøndby, Herlev, Rødovre, København, Frederiksberg, Glostrup, Albertslund, Hvidovre, Vesterbro. Gratis parkering

Sal 5: Guld&Velour

Den anden af vores 2 Boutique Cinema sale.

Salen kan rumme 83 gæster. Og har lagt sal til vinsmagning, personaleforeninger og firmaevents. 

bottom of page